ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: PETRILA Intre orele: 10:45 - 12:00 Zona: Strada Alexandru Sahia-partial,bl.1,2,3.; Localitate: PETROSANI Intre orele: 09:00 - 11:00 Zona: str.Unirii,str.1 Iunie; 

Mecanismul de implementare și finanțare

 

Finantarea europeana prin Programul Operational Sectorial Mediu este derulata la nivelul Romaniei de catre Ministerului Mediului si Padurilor (MMP), prin Autoritatea de Management (AM) pentru POS Mediu. În această calitate, MMP va acţiona ca planificator global al politicii de mediu, manager financiar şi lider de proces.

AM are un rol specific în asigurarea unei priviri de ansamblu strategice asupra POS Mediu. La nivel regional, Autoritatea de Management coordoneaza implementarea programului prin intermediul a opt Organisme Intermediare (OI).

Cele opt OI vor indeplini un rol important in implementarea POS la nivel regional actionand ca interfata intre AM si beneficiari. AM a delegat anumite responsabilitati Organismelor Intermediare (denumite OI-uri).

Responsabilitatile principale ale acestora sunt legate de programare, monitorizare, control si raportare. Delegarea activitatilor de la AM la OI este reglementata de un acord scris. Proiectul derulat in Valea Jiului mentionat mai sus este verificat de catre OI Timisoara.

Beneficiarul prezentei finantari din Fondul de Coeziune este S.C. APA SERV Valea Jiului S.A., compania specializata in furnizarea serviciilor de apa si canalizare din Zona Vaii Jiului.

Compania de Apa, prin Unitatea specializata in implementarea proiectelor – UIP – deruleaza si administreaza contractele finantate de Uniunea Europeana prin POS Mediu.

In baza unui contract de delegare din partea Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Apa Valea Jiului, S.C. APA SERV Valea Jiului S.A. este responsabila atat pentru furnizarea serviciilor de apa si canal, cat si pentru intretinerea si dezvoltarea infrastructurii specifice din zona.

Proiectele de lucrari de constructii pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii de apa si canal derulate de Apa Serv vor fi realizate prin Unitatea de Implementare a Proiectului din cadrul Companiei de Apa.

 Contractele de lucrari de constructii pentru reabilitarea si modernizarea infrastructurii de apa si canal derulate de SC Apa Serv Valea JIULUI SA vor fi monitorizate prin Unitatea de Implementare a Proiectului din cadrul Companiei de Apa.

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE