ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: PETRILA Intre orele: 10:45 - 12:00 Zona: Strada Alexandru Sahia-partial,bl.1,2,3.; Localitate: PETROSANI Intre orele: 09:00 - 11:00 Zona: str.Unirii,str.1 Iunie; 

Închirieri utilaje

 

Datorită ariei mari de acoperire a societăţii noastre, respectiv cele 6 oraşe ale Văii Jiului, repartiţia utilajelor se face de către Serviciul Exploatare, în perioadele când nu sunt solicitări din partea secţiilor pentru utilajele de săpare sau autospeciale, acestea pot executa lucrări, în baza unor comenzi ferme, pentru terţe persoane fizice sau juridice.

Solicitările din partea secţiilor şi comenzile de la beneficiari se centralizează la Serviciul Exploatare, care repartizează utilajele la lucrări în funcţie de importanţa, urgenţa lucrărilor (numărul de abonaţi afectaţi de întreruperea prestării serviciilor) şi complexitatea intervenţiilor (adâncimea de săpare, volumul săpăturii, posibilităţi de acces la locul intervenţiei, etc.) necesare pentru remedierea pierderilor sau a disfuncţionalităţilor sistemului de canalizare.

S.C. Apa Serv Valea Jiului S.A. Petroşani are în dotare utilaje de săpare şi autospeciale pentru intervenţii la sistemul de canalizare, care pot fi închiriate de beneficiari. Datorită faptului că utilajele de săpat au caracteristici tehnice diferite (volum cupă, adâncime de săpare şi gabarit) ele au un randament diferit, ceea ce a făcut ca tarifele pentru închirierea acestora să fie diferite.

Aceiaşi situaţie este şi în cazul autospecialelor pentru intervenţii la sistemul de canalizare, diferenţa dintre ele fiind în primul rând prin tipul de lucrare pe care o execută, iar în al doilea rând prin tipul de reţea la care pot interveni (womă pentru rețele  Dn 300 mm, iar combinatele tip womă-vidanjă pentru reţele Dn 800 mm).

Menţionăm că:  

  • autospeciala Womă poate executa decolmatarea şi spălarea tuburilor de canalizare;
  • autospeciala Vidanjă poate executa numai vidanjarea (curăţarea, golirea) şi transportul materiilor fecaloide la staţia de epurare;
  • autospecialele Womă-Vidanjă tip Renault şi tip MAN, execută atât decolmatarea şi spălarea tuburilor de canalizare cât şi vidanjarea căminelor de canalizare, diferenţa dintre ele fiind dată de capacitatea de vidanjare şi transport şi de dimensiunile furtunelor de curăţare (atât ca diametru cât şi ca lungime).

Aceste lucrări şi servicii auxiliare se execută în baza unei comenzi/solicitare scrisă, care poate fi depusă la sediul SC Apa Serv Valea Jiului SA în Petroşani, str. Cuza Vodă, nr. 23 sau la sediile centrelor de încasări şi secţiilor din fiecare oraş al Vaii Jiului.

Facturarea şi plata contravalorii serviciilor prestate se face în baza unui deviz antecalcul acceptat de beneficiar.

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE