ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact

20 IULIE - Ziua Lucrătorului

din Serviciile Publice de alimentare cu apă și de canalizare

Apa Serv Valea Jiului sărbătorește pe data 20 iulie, asemeni tuturor operatorilor de servicii publice de acest tip din România, Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare.

Este o zi care aduce în atenție mai ales rolul pe care-l au în comunitate oamenii care muncesc în cadrul societăților de distribuție a apei potabile. Noi, la Apa Serv Valea Jiului, ne-am străduit să ne îndeplinim cât mai bine acest rol, iar pentru acest lucru le mulțumesc tuturor celor care fac parte din această echipă, dorindu-le sănătate, spor în toate, bucurii și dorințe împlinite.

Împreună, putem să-i asigurăm pe cetățenii Văii Jiului că ne propunem să rămânem, același partener serios, preo

cupat de creșterea constantă a calității serviciilor oferite populației din Valea Jiului așa cum ne dorim să păstrăm poziția noastră de seriozitate în relațiile cu toți partenerii și beneficiarii.

Tuturor, de Ziua lucrătorului din serviciile publice de alimentare cu apa si de canalizare,  le transmit gândurile mele bune și urarea de ”La mulți ani !”

 

Ing. Cristian Ionică 
Director general al SC Apa Serv Valea Jiului SA 

 

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE