ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: LUPENI Intre orele: 10:00 - 13:00 Zona: Str. Barbateni si Pacii; 

Angajații lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

 

   Programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă. La finalul lunii septembrie 2018, analiza efectuată de conducerea operativă a societății aduce în prim planul întregului colectiv, dar și al beneficiarilor serviciilor operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului precum și al opiniei publice, alți câștigători ai programului „Angajatul lunii” și ”Colectivul Lunii”.

   Astfel, laureații lunii septembrie sunt:

     * Alexandru Dîngă - inginer în cadrul staţiei de epurare a apei Dănuţoni

     * Alina Pavel  - şef Serviciu Comercial 

     * Valentin Nicula  - şef Serviciu Exploatare 


   Similar, în evaluarea făcută diverselor servicii din componența Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2018 titlul de „Colectivul lunii septembrie” a revenit Serviciului Exploatare, format din: Valentin Nicula, Rodica Soba, Simona Burian, Emilia Olariu, Gheorma Georgeta, Lucreţia Lăptucă, Mariana Mihai, Marinica Bucur.


   Toți premianții lunii septembrie au fost felicitați în prima ședință operativă a conducerii societății din luna octombrie, în cadru festiv, fiindu-le înmânate diplome de onoare pentru activitatea depusă în cadrul societății.

   „Nu-mi rămâne decât să-i felicit pe colegii noștri care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi își fac cu responsabilitate și pasiune datoria la locul de muncă, sunt acum laureații noștri. Sunt foarte mulțumit de faptul că, dincolo de această competiție internă care-i aduce în față, lună de lună, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înțeles că succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipă în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor și până la director, avem un rol important în bunul mers al societății”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.


Birou Presă Apa Serv Valea Jiului Petroşani

 

 

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE