ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: PETRILA Intre orele: 09:00 - 13:00 Zona: Strada Republicii, zona cuprinsa intre Pompieri si Primaria Orasului Petrila si strazile adiacente din ac zona ; Localitate: PETROSANI Intre orele: 09:00 - 15:00 Zona: Str. 1 Decembrie 1918, blocurile 85-89, 95-99, 101-109, 120-124, St. Avram Iancu, blocurile turn, respectiv: 3-13, 8-10. General Dragalina,St.O.Iosif,Institutului, N.Balcescu, Minerului, Ghe. Lazar, St. cel Mare, Coasta, Rovinei, Plaiului,Magazinul Jiul, ;  COMUNICATE: ,,Şcoala Altfel” la Staţia de Tratare a Apei de la Jieţ; 

Apa Serv solicită recalcularea facturilor

emise către instituțiile publice și agenții economici pentru apa meteorică

Comunicat de presă

 

   Ploile abundente din ultimele luni, codurile galbene și portocalii de precipitații și recordurile istorice înregistrate din punct de vedere al volumelor de apă meteorică, comunicate de Administrația Natională de Meteorologie, în baza informațiilor cărora se calculează indicele de facturare a apei meteorice persoanelor juridice au generat o creștere considerabilă a valorii facturate în luna iulie 2018.

   Analizând situația creată, Apa Serv Valea Jiului comunică abonaților că va solicita forurilor legale recalcularea cantităților de apă meteorică facturate pentru agenții economici și instituțiile publice. În acest sens, Apa Serv Valea Jiului face demersuri în vederea obținerii aprobărilor necesare pentru stabilirea cantității maxime de precipitații care se va lua în calcul la determinarea cantității de apă meteorică facturată pentru zilele cu precipitații însemnate cantitativ, precum și în vederea recalculării cantității de apă meteorică factură în luna iulie 2018.

   Reglarea cantității de apă meteorică facturată se va efectua odată cu emiterea facturilor din luna august 2018.

Menționăm că abonații casnici nu au fost afectați în nici un fel de această creștere a cantităților de apă meteorică măsurată și comunicată de ANM, deoarece facturarea apei meteorice pentru populație se face, potrivit contractului, cu o cantitate fixă de 0,9 mc/lună.

 

Conducerea Apa Serv Valea Jiului

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE