ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: PETRILA Intre orele: 15:30 - 18:30 Zona: Str.Parangului; Localitate: PETRILA Intre orele: 11:40 - 15:30 Zona: Str.Parangului; Localitate: VULCAN Intre orele: 10:30 - 15:30 Zona: Str.Morii-partial; Localitate: LUPENI Intre orele: 09:30 - 14:00 Zona: Cartier Braia; 

COMANDAMENT DE URGENȚĂ LA APA SERV

PENTRU CODUL PORTOCALIU DE PLOI ANUNȚAT DE METEOROLOGI

   

Pentru că paza bună trece primejdia rea, imediat ce s-a primit informația de la ISU Hunedoara, potrivit căreia Valea Jiului se va afla astăzi, de la ora 16,00 până la ora 23,00 sub CORD PORTOCALIU de precipitații abundente, la nivelul operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului s-a convocat o ședință operativă a Comandamentului de management al situațiilor de urgență, care s-a instituit la Apa Serv.

   ”Vom urmări permanent evoluția precipitațiilor și vom evalua în timp real situația din teren, astfel încât să putem interveni în mod operativ, imediat, cu echipe și utilaje acolo unde va fi nevoie. Sperăm să trecem cu bine și peste această nouă provocare pe care ne-o pune în față natura, în această vară atât de capricioasă până în prezent”, a informat Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

   Pentru intervențiile operative în cazul unor situații de urgență, în această perioadă Apa Serv are pregătite echipe și echipament specific după cum urmează:

  • Coordonare acțiuni la nivel central: Costel Avram – Director General; Cristian Ionică – Șef Departament Producție; Florin Donisa – Șef Departament Exploatare;
  • Coordonare la nivel local în orașul Petrila: ing. Benke Alexandru împreună cu o echipă de 4 muncitori, o autocombinată pentru canalizare, un buldoexcavator, o motopompă, o mașina transport.
  • Coordonare la nivel local în municipiul Petrosani: ing. Pavel Romulus împreună cu o echipă de 8 muncitori, o autocombinată pentru canalizare, un buldoexcavator, o motopompă, 2 mașini transport.
  • Coordonare la nivel local în municipiul Vulcan și orașul Aninoasa: ing. Mihai Costel, împreună cu o echipă de 4 muncitori, o autocombinată pentru canalizare, o motopompă, o mașină transport.
  • Coordonare la nivel local în municipiul Lupeni și orașul Uricani: ing. Maxer Aurelian, împreună cu o echipă de 4 muncitori, o autocombinată pentru canalizare, un buldoexcavator, o motopompă, o mașina de transport.

   Directorul general al Apa Serv mai arată că, în funcție de evoluția fenomenelor periculoase, efectivul de muncitori și utilaje poate fi mărit.

 

Conducerea Apa Serv Valea Jiului Petroșani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE