ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
Relația cu presa
RESTRICTII: Localitate: PETRILA Intre orele: 09:00 - 13:00 Zona: Strada Republicii, zona cuprinsa intre Pompieri si Primaria Orasului Petrila si strazile adiacente din ac zona ; Localitate: PETROSANI Intre orele: 09:00 - 15:00 Zona: Str. 1 Decembrie 1918, blocurile 85-89, 95-99, 101-109, 120-124, St. Avram Iancu, blocurile turn, respectiv: 3-13, 8-10. General Dragalina,St.O.Iosif,Institutului, N.Balcescu, Minerului, Ghe. Lazar, St. cel Mare, Coasta, Rovinei, Plaiului,Magazinul Jiul, ;  COMUNICATE: ,,Şcoala Altfel” la Staţia de Tratare a Apei de la Jieţ; 

Angajații lunii ianuarie 2018  la Apa Serv Valea Jiului

 

Unul dintre cele mai apreciate proiecte derulate de operatorul regional al serviciilor de apă și canal din Valea Jiului constă în aprecierea muncii salariaților și acordarea titlurilor de ”Angajatul lunii”, respectiv ”Colectivul lunii”.

”Derulăm deja de un an de zile acest proiect de fidelizare al salariaților noștri, nu doar din dorința de a stimula activitatea acestora în cadrul societății, ci și pentru a genera acel spirit de competiție care conduce, într-un final, la o creștere a productivității muncii în cadrul firmei noastre. Din acest motiv, vom continua și în acest an proiectul nostru care-și propune să-i recompenseze, în fiecare lună, pe cei mai buni dintre salariații noștri”, a declarat Costel Avran, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

Primii laureați ai titlului de Anagajat al lunii ianuarie, din anul 2018, la Apa Serv Valea Jiului, sunt:

  • Lăptucă Lucreţia - normator în cadrul Seviciului Exploatare–Dispecerat
  • Szatmary Istvan Josef -  lăcătuş -mecanic în cadrul staţiei de epurare de la Dănuţoni
  • Deoanca Dragoş Doru - inginer în cadrul Serviciului Tehnologia Informaţiei

De asemenea, echipa de management a operatorului serviciilor de apă și canalizare din Valea Jiului a decis, în urma analizei activității desfășurate în luna ianuarie 2018, să acorde titlul de ”Colectiv al lunii ianuarie”, echipei din cadrul Biroului Administrativ al Apa Serv Valea Jiului, format din: Kallos Florentina Elena, Suciu Cristina, Pricop Viorica, Angeru Nicoleta Liliana și Opriș Iuliana Irina.


 

”Le mulțumesc colegilor noștri, primii premianți ai anului 2018 de la Apa Serv, pentru activitatea lor și pentru faptul că au înțeles și înțeleg, la justă valoare, importanța activității pe care o au în structura întregului nostru colectiv de angajați. Îi felicit și le doresc pe mai departe succes, iar celorlalți salariați le reamintesc că, la rândul lor, pot deveni laureați ai acestor premii menite să recompenseze activitatea celor mai buni dintre salariații Apa Serv”, mai spune Costel Avram, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.


Premianții lunii ianuarie au fost felicitați astăzi, în cadru festiv, la ședința de raport a conducerii Apa Serv, unde au primit diplome de merit și o primă în bani.

 

Birou Presă  Apa Serv Valea Jiului Petroşani

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE