ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: PETROSANI Intre orele: 09:00 - 15:00 Zona: Str.Maleia,str.G-ral Vasile Milea,str.Zorilor,str.Intrarea Eroilor; Localitate: VULCAN Intre orele: 09:00 - 14:00 Zona: Str.Traian,bl.A1,A2,A3,A4,A5,A6,1-17,7a,8a,9a,27,Aleea Muncii,bl.2a,4a,6a,2b,C6,C7,C11,C12,C13,e1,e2,G3,G4,B-dul Mihai Viteazu,bl.B1,B2,B3,C22,C23,C24,C25,E1,E2,E3,F8,F9,D1-D6,23,Piata Agroalimentara,Primaria Vulcan,str.Preparatiei,bl.F4,F5,F6,F7,str.Nico; Localitate: PETROSANI Intre orele: 08:00 - 20:00 Zona: Cartier Aeroport; 

Angajații lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

  

          Creșterea gradului de încasare a facturilor pentru serviciile prestate beneficiarilor, scăderea timpului de intervenție la avariile semnalate pe rețelele de distribuție a apei și de colectare a apelor uzate dar și activitățile de relații cu publicul sunt tot atâtea repere din activitatea derulată cu succes și în cursul lunii septembrie de colectivul societății Apa Serv Valea Jiului SA Petroșani.

Ca urmare a analizei efectuate de conducerea operatorului regional de apă și canalizare din Valea Jiului, în ședința de bilanț a activităților din luna precedentă, au fost premiați angajații a căror activitate din luna septembrie a fost evidențiată. Astfel, salariații lunii septembrie 2019 din echipa Apa Serv sunt:

  • Emilia Marcela  Cegenyi  - agent comercial- în cadrul Centrului de Încasări Petrila
  • Petre Mangu - lăcătuș în cadrul Stației de Tratare a Apei de la Valea de Pești
  • George Daniel Angeru  - mecanic în cadrul secției apă canal Petroșani


          De asemenea, conducerea Apa Serv a decis să acorde titlul de ”Colectivul lunii octombrie”, membrilor Centrului de Încasări Petrila. Acesta este format din: Emilia Marcela Cegenyi   - coordonator centru, Mihaela Adriana Morariu, Elisabeta Crișan, Rodica Drăghici și Anișoara Lăzăroiu.


”La fiecare început lună avem plăcerea de a ne întâlni cu colegii noștri, pentru a ne bucura împreună de performanțele muncii noastre  în cadrul Apa Serv Valea Jiului. Nu pot decât să mă bucur că această competiție a salariaților și colectivului pe care îi evidențiem pentru activitatea din luna precedentă a devenit realmente una mobilizatoare pentru toți salariații noștri. Astăzi, a fost rândul altor colegi să fie premiați pentru activitatea lor din luna precedentă. Îi felicit și-i invit să o țină tot așa în activitatea lor de zi cu zi în beneficiul echipei noastre și al clienților noștri”, a declarat Cristian Ionică, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.

 

Biroul de presă Apa Serv Valea Jiului

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE