ASVJ Petrosani
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici. Inchide
Despre
Clienţi
Servicii
Proiecte
Informatii
Contact
RESTRICTII: Localitate: VULCAN Intre orele: 10:40 - 11:00 Zona: Str.Nicolae Titulescu,bl.1T,2T,3T,4T,str.Al.Crizantemelor,bl.5T,6T,7T,8T,9T,10T,str.Preparatiei,bl.7-8 si Farmacia Dona.; Localitate: ANINOASA Intre orele: 10:30 - 16:00 Zona: str.Bujorului, str.Costeni.; Localitate: VULCAN Intre orele: 09:00 - 13:00 Zona: Str.Nicolae Titulescu,bl.1T,2T,3T,4T,str.Al.Crizantemelor,bl.5T,6T,7T,8T,9T,10T,str.Preparatiei,bl.7-8 si Farmacia Dona.; Localitate: PETROSANI Intre orele: 08:00 - 15:00 Zona: Depou,strazile:Bucegi,Carjei,Depoului,Muresului,Transilvaniei. ; 

"Şcoala Altfel” la Uzina de Apă la Valea de Peşti

 

În cadrul activităţilor din programul  “Şcoala Altfel”, mai multe grupuri de elevi de la unităţile de învăţământ din Valea Jiului,  au efectuat vizite la obiectivele societăţii Apa Serv Valea Jiului Petroşani.


Astfel, în decursul zilei de astăzi, un grup de  elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 5 din Petrila şi altul de la Liceul Tehnologic  “Retezat Uricani” au  vizitat Uzina de Apă de la Valea de Peşti.În cadrul vizitei, şeful staţiei, inginerul Silviu Gîngu,  i-a condus pe elevi prin toate modulele stației și le-a explicat întreg procesul de tratare a apei, de la intrarea și până la ieșirea din stație. Au vizitat decantorul lamelar, sala pompelor, sala filtrelor unde au asistat la procesul de spălare al acestora. La laboratorul de analize au asistat la modul cum se efectuează analizele apei.
 Şeful staţiei le-a explicat, pe înţelesul elevilor, ce se întâmplă cu apa din momentul în care este captată ca apă brută şi până când este trimisă, ca apă potabilă, spre robinetele din casele lor.

La final elevii au primit diplome de participare, după ce  au făcut o recapitulare a cunoştinţelor acumulate în cadrul acestei vizite.

Vremea:
Informare meteorologica:
Nu exista informari meteorologice recente.
citeste mai mult

Fonduri UE Fonduri UE